Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adidas Nite Jogger x 3m Collegiate Navy/Sort
#1
[Image: 57fe583d-7670-4131-939e-3a19e393afc5.jpg]


Adidas Originals er klar til at lancere et par nye runtopsell.com farveveje til at starte juni måned. En af dem inkluderer dette nye "Signal Green" tilbud, der er konstrueret med en mesh base, læderoverlejringer og 3M reflekterende detaljer. Et gradientdesign dekorerer den polstrede Boost mellemsål oven på en sort ydersål i gummi.


Ved at tilføje til Beyonces adidas Adidas Sko 2021 kollektion afslører Three Stripes en anden farvelægning af Nite Jogger, der frigives sammen med "Signal Green" -parret. Påklædt i en farveskema med off-white, ecru-farvetone og mørkegrøn. Dette tilbud af adidas Nite Jogger er konstrueret i en blanding af mesh, læder og ruskind sammen med sit signatur skifte snøresystem, der strækker sig rundt om hælen. En Boost mellemsål med Ivy Park branding på klippet hangtag fuldender designet.


I stedet Adidas Nite Jogger x 3m Collegiate Navy/Sort udfylder det overordnede print af krydsede kunais rummet i mørk sort og sidder overfor en Three Stripes lastet lateral, hvis overlays markerer med blåt og gult ved øjet og mørkere komplement mod hæltælleren. Andetsteds lægger shurikens præg på toppen af blonderhullerne, et subtilt vævemønster ætser over nettet, og logoets hangtag emblazons med kapselens tema.


Adidas Originals udvider deres Nite Jogger-sortiment med en ny "Sunset" -farve. Dette tilbud af Speciel Gave adidas Nite Jogger har en sort mesh-base med ruskindoverlejringer. Fremhævning af skoen er iriserende detaljer på de tre striber og hæle komplet med en Sunset-lignende Boost gradient mellemsål.


https://www.runtopsell.com/
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)