Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Converse Stars and Stripes Chuck 70 Low Top Zwart/Wit/Egret
#1
[Image: converse-chuck-70-low-top-stars-and-stri...c_620x.jpg]


Het bovenwerk is bekleed met een grijstintenpalet en is voorzien van de reflecterende checkschoen.com vlammen - die zijn geïnspireerd op oude Amerikaanse auto's en motorfietsen - langs de zijwanden. De All Star 100 Hi onderbreekt zijn donkere kleurenschema met witte, rode en blauwe "Chuck Taylor" -logo op de mediale enkel. Onder de voeten hebben de Chuck 70-voorgangers klassieke wit / zwarte rubberen zolen, hoewel de blauwe 'Converse'-tekst op de buitenzool de onderste helft van het duo animeert.


De Converse Schoenen Zwart, hierboven afgebeeld, is gekleed in een klassiek canvas bovenwerk in een zilverreiger-tint. Om het wat contrast en het vredesthema te geven, zijn de zwarte vredestekens geplaatst door de bovenkant van de schoen. Afwerkingsdetails zijn onder meer de zwarte veters en biezen, naast de metalen oogjes, de iconische Converse-patch op de mediale zijde en de rubberen Egret-zool.


De low-top is de eenvoudigste van de paren, met verschillende Converse Stars and Stripes Chuck 70 Low Top Zwart/Wit/Egret op respectievelijk de linker- en rechterschoen. De rechterschoen toont de groep hoopvol en optimistisch als altijd, terwijl de linkerschoen laat zien dat ze bang zijn voor hun leven. Zwart canvas wordt gecombineerd met de zwarte veters, terwijl metalen oogjes, witte toebox en witte tussenzool de onyx-sneaker een beetje helderheid geven. Andere Scooby-details zijn onder meer een co-branded binnenzool, "Ruh-Roh!" geschreven op de onderkant van het tonglabel, en een aangepaste "SD" gouden dubrae.


Hier heeft het iconische silhouet premium details, van de gouden veteroogjes tot de gebroken witte rubberen buitenzool met contrasterende subtiele strepen in lichtblauw en groen. De kleuren doen denken aan de biezen op de oude schooltrui die "Big Cat" voor het eerst droeg. Deze specifieke release is ook opmerkelijk omdat het de eerste keer is dat een andere naam prominent wordt weergegeven op de 'kentekenplaat' van een Chuck Taylor's hiel - het achterste hielvierkant maakt gebruik van vintage cursieve typografie ter ere van de prestaties van Earl Lloyd Klik Hier.


https://www.checkschoen.com/
Reply
#2
Que genial, me encanta mucho
Hola, me llamo Franlys Castro soy profesora de primer nivel de educación y me encantan los Juguetes didacticos

Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)